Win startbewijzen voor de Kijkduin Obstacle Run 2017

Deelnemers aan de Kijkduin Obstacle Run 2017 leggen op 10 september een uitdagend parcours af door duinen en over het strand. Van de organisatie mag ik twee startbewijzen weggeven.

De Kijkduin Obstacle Run wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd. Er zijn vier verschillende afstanden en de run is daardoor geschikt voor de hele familie en alle niveaus. Na het evenement is er bij strandtent Titus een gezellige barbecue.

Nieuw de 1 km obstacle sprint

Speciaal voor de getrainde sporters is dit jaar de Cryo Centre Nederland Sprint aan het programma toegevoegd. Een competitieve sprint van ongeveer 1 km waar fanatieke obstacle runners geprikkeld worden met technische en uitdagende hindernissen. Deze sprint is ook te combineren met een van de andere afstanden.

Win twee startbewijzen voor de Kijkduin Obstacle Run

Wil je kans maken op twee gratis startbewijzen voor een afstand naar keuze? Meedoen is heel simpel. Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar win@you-run.nl vertel daarin kort met wie je mee wilt doen en waarom. Mailen kan tot en met zondag 20 augustus. Succes!

Kijk voor meer info www.kijkduinobstaclerun.nl.