Blessurevrij dankzij Julien Hagen van Medsports

Mijn nieuwe hardloopjaar begint met goed nieuws! Voormalig topatleet en nu fysiotherapeut Julien Hagen van Medsports gaat mij helpen om in 2017 blessurevrij te blijven.

Na een tip van mijn zwager belande ik op de behandeltafel van Julien. We raakten aan de praat over, hoe kan het ook anders, hardlopen en alles daar omheen. Het klikte direct en ondertussen voelde m’n geblesseerde enkel na wat tactisch losmaken ook een stuk beter.

Top van Nederland

Julien heeft zelf op hoog niveau aan atletiek gedaan. Met zijn PR van 45.98 op de 400m (gelopen in 1999) behoorde hij tot de top van Nederland en deed hij mee aan internationale wedstrijden. Hij is ook nog een jaar lid geweest van mijn club HAAG Atletiek en heeft gelopen met onder andere Troy Douglas en Peter van Balkom.

Medsports

Nu is Julien eigenaar van fysiotherapiepraktijk Medsports met vestigingen in Loosduinen en Monster. Zijn ervaring met sporten op hoog niveau en trainen op de grens van je kunnen onderscheiden hem van andere fysio’s.

Blessurevrij

Dit jaar gaat Julien mij helpen om zo lang mogelijk blessurevrij te blijven en mocht er toch wat opspelen de schade en trainingsachterstand helpen te beperken.

Wil je meer weten over Julien en Medsports bezoek dan zijn website.